Мы предлагаем нашим клиентам качественные
косметологические процедуры в приятной
расслабляющей обстановке

Для нас очень важно, чтобы клиент насладился
каждой минутой, проведенной в нашем салоне

Мы предлагаем нашим клиентам качественные
косметологические процедуры в приятной
расслабляющей обстановке

Для нас очень важно, чтобы клиент насладился
каждой минутой, проведенной в нашем салоне

Мы предлагаем нашим клиентам качественные
косметологические процедуры в приятной
расслабляющей обстановке

Для нас очень важно, чтобы клиент насладился
каждой минутой, проведенной в нашем салоне

Мы предлагаем нашим клиентам качественные
косметологические процедуры в приятной
расслабляющей обстановке

Для нас очень важно, чтобы клиент насладился
каждой минутой, проведенной в нашем салоне


Kas klassikalise maniküüri käigus tuleb käsi leotada?

Tihti oleme klientide käest kuulnud küsimust, et miks maniküürija ei leotanud käsi enne maniküüri teostamist. Kas selle tulemusel tehti mulle kiirmaniküür? Peamine erinevus kiir-ja klassikalise maniküüri vahel on selles, et kiirmaniküüri käigus EI töödelda küünenahkasid.

Miks me leotame käsi enne maniküüri?

Käte leotamise eesmärgiks on pehmendada küünenahkasid. Tänapäeval on salongidel võimalik kasutada uusi innovaatilised tooted, mis pehmendavad ja eemaldavad küünenahka ilma leotuseta.
Lisaks nii meditsiin kui ka iluteenindus liiguvad sinna poole, et vältida liigset terainstrumentide kasutamist vältimaks naha- ja küüntekahjustuste teket.

Mida teeb liigne vesi nahale ja küüntele?

Käte leotuse käigus soojas vees imevad nahk ning küüned ennast liigselt vett täis nagu käsnad. Naha ja küünte veeimavus on peaaegu sada korda suurem nende omast mahust ja see toimub väga lühikese aja jooksul. Samas liigse vedeliku ja niiskuse aurustumine võtab kordades rohkem aega.

Kui küünenahad on ennast vett täis imanud on nende lõikamine märkimisväärselt raskem, kuna kaob ära muidu nähtav piir cutikula uute ja vanade rakkude vahel. Tänapäeval ei lõigata ära enam ammu kogu küünenahka (cutikula) vaid piiratakse ca 50% ulatuses. Juhul kui küünenahka on liigselt lõigatud võib peale maniküüri esineda kerge (ka raskem) paistetus ning punetus, võimalik on ka valulikkus küünenaha piirkonnas mis võib kesta paarist tunnist kuni mõne päevani. Samuti on bakteriaalne nakkusoht tunduvalt suurem kuna bakterid on meie ümber ja levivad kokku puuted teiste inimestega ning esemetega. Lisaks võivad küünenahad peale maniküüri hakata „narmendama“.

Liigse vee tagajärjel paisub küüneplaat ning lõplikult liigsest veest vabanemine võtab aega mitu tundi, selle tulemusel ei püsi ka lakk sellisel küünel kuigi kaua. Mida rohkem küüs niiskust eritab, seda rohkem tõmbab ta normaalsesse olekusse tagasi ning lakk hakkab lahti kooruma (küüne niiskus eritub läbi lakikihtide mingil määral). Kuna küünelakk tahab kuiva pinda, on liigselt niiskel küünel laki kuivamine lõplikult kordades pikem.

Kahjuks kõikide klientide küünenahkasid ei ole võimalik ilma leotuseta piirata, samas suudab NailSpa maniküürija anda Teile infot milline maniküür on just kõige sobivam – kas leotusega või ilma selleks, et tagada suurepärane lõpptulemus.

Kohtumiseni!

NailSpa Salong